Etsi
Tervetuloa Seinäjoen Seudun Joogayhdistyksen jäseneksi! 

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä ja lähettämällä allaolevan yhteyslomakkeen ja maksamalla vuoden 2020 jäsenmaksun 12 €. 

Jäsenmaksun voit maksaa yhdistyksen tilille: 
Saaja: Seinäjoen Seudun Joogayhdistys ry 
Tilinumero: FI47 5419 0120 0737 74 
Viitenumero: 1009.

Ilmoita lakisääteisen jäsenrekisterin ylläpitoa varten oma nimesi, postiosoitteesi ja sähköpostiosoitteesi alla olevalla yhteyslomakkeella Seinäjoen Seudun Joogayhdistykselle maksaessasi jäsenmaksun.

Seinäjoen Seudun Joogayhdistyksen jäsenedut: 
Maksuton luentotilaisuus kaksi kertaa vuodessa syys- ja kevättapaamisen yhteydessä.
Edullisempi osallistumismaksu kesäjoogaan.
Sähköpostitiedotus yhdistyksen joogatapahtumista.
Yhdistyksen jäsenille räätälöidyt kurssit Suomen Joogaopistolla. 

Yhteydenotto

Yhdistyksemme jäsentiedot suojataan siten, että puheenjohtaja säilyttää jäsenrekisteriä ja rekisteriselostetta. Näitä käytetään jäsenmaksun ja jäsenmäärän tarkistamiseen, jäsentiedotteen lähettämiseen ja retki- sekä koulutusilmoittautumisten yhteydessä. Jäsenrekisteriä ei luovuteta ulkopuolisille.

Jäsenyhdistyksen jäsenenä saat myös välillisen jäsenyyden Suomen Joogaliittoon ja voit osallistua sen toimintaan. Jos haluat Joogaliiton jäsenetuna tulevan Joogalehden 4 kertaa vuodessa ja 5% alennuksen Joogaopiston kursseihin, maksa myös Suomen Joogaliiton jäsenmaksu 30 e.  

Katso www.joogaliitto.fi                                                                                                                           Päivitetty 3.4.2020